Haarstudio Rutten Kappers

Reeds vele jaren is Rutten Kappers een begrip in de regio als het gaat om haarverzorging op het hoogste niveau voor zowel man als vrouw. Dit familiebedrijf wordt vanaf 1 januari 2013 gerund door Olaf Rutten.

Samen met zijn team creeeren zij een sfeer van vakkundig, klantvriendelijkheid, en topserviceniveau. Een advies op maat om die “look”  te creeen die bij u past. Het fameuze Australische en “ecofriendly” haarverzorgingsmerk Kevin.Murphy heeft Rutten Kappers dan ook aangemerkt als een van de vijf zogenaamde Session Salons van Nederland. Een uniek predikaat!

Gegarandeerd stap je vol vertrouwen weer naar buiten als je deze prachtig ingerichte salon verlaat. Met een laagdrempelige klantbenadering en “how to get the look back home” advies durven wij te stellen dat uw bezoek niet bij die ene keer zal blijven. Tot ziens bij Rutten Kappers


Shampoolicious
Extremely cool haircare!

Deze online webshop is uniek in zijn soort door de merken waar shampoolicious voor staat. Geen dertien in een dozijn maar altijd zoekende naar dat merk wat aansluit bij ons. Met merken zoals EVO, KEVIN.MURPHY en UNITE. De mensen achter deze webshop zijn van orgine kapper en hebben jarenlange ervaring als het gaat om haarverzorging.

Advies mag je dus van ons verwachten. Dat we snel leveren en uitstekende service verlenen vinden wij maar normaal!


Volg ons op Facebook en laat je verrassen door onze no-nonse policy en niet alledaagse styling adviezen. Extremely Cool!