Haarstudio Rutten Kappers

“Your hairstyle is not a display of our great taste, but a stylish reflection of your identity.”

We willen niet kost wat het kost laten zien hoe creatief en stijlvol we zijn, Rutten Kappers is er namelijk voor jou. Het gaat erom dat jij met een goed gevoel en boordevol zelfvertrouwen bij ons naar buiten loopt.

Op deze site maak je kennis met onze studio en het creatieve team dat je verrast en inspireert op het gebied van haar en visagie. Ze zijn enthousiast, vooruitstrevend en kritisch. Met zijn allen streven we ernaar dat je je goed voelt. Daarnaast willen we ervoor zorgen dat naar de kapper gaan een belevenis is. En hierin kunnen we ver gaan. Zo kun je bij ons terecht voor exclusieve all-in arrangementen, de Rutten Kappers Experiences.

Rutten Kappers streeft naar optimale verzorging, advies en vakmanschap voor je haar. Onderdeel daarvan zijn topproducten op het gebied van haarverzorging en styling. We werken met American Crew en KEVIN.MURPHY . Voor verzorgings- en stylingproducten van deze merken kun je ook bij ons terecht in onze webshop. Hier bestel je makkelijk online je KEVIN.MURPHY natuurlijke haarverzorgingsprodukt. Deze produkten met namen als PLUMPING.WASH, YOUNG AGAIN of SUPER.GOO zijn een ware hit op haarverzorgingsgebied. Probeer ze uit en je zult net zo enthousiast zijn als wij! Klik hiernaast op producten/shop en je komt meteen in onze webshop.

We hopen je snel in onze salon te mogen ontvangen. Dus maak een afspraak en tot ziens.